Zejo Cortez + Chicha Morais divendres 6 d’octubre a les 23h

chicha morais Zejo-002

Zejo Cortez + Chicha Morais junts a La Fada Ignorant

6_porta

Zejo Cortez, improvisador de dècimes, dramaturg i periodista peruà, al costat del grup Chicha Morais (integrat per Jorge «Chino» Sabogal, José Pablo Menajovski i Jankely Félix del Águila) inicia la seva gira per Europa. En el seu pas per Andorra La Vella (Andorra), recalaran a La Fada Ignorant amb el millor del seu repertori.

Ens presentaran el nou disc de Chicha Morais «De qué te ríes calavera» produït per Matías Cella (productor musical de Jorge Drexler i Kevin Johansen). Sobre aquesta base musical, Zejo Cortez realitzarà les seves intervencions poètiques.

Gaudeix d’aquest espectacle que connectarà el millor de la cultura peruana a través de les fusions de la seva música i poesia.

Divendres a la Fada 23h

Zejo Cortez, improvisador de décimas, dramaturgo y periodista peruano, junto al grupo Chicha Morais (integrado por Jorge «Chino» Sabogal, José Pablo Menajovski y Jankely Félix del Águila) inicia su gira por Europa. En su paso por Andorra La Vella (Andorra), recalarán en La Fada Ignorant con lo mejor de su repertorio.

Nos presentarán el nuevo disco de Chicha Morais «De qué te ríes calavera» producido por Matías Cella (productor musical de Jorge Drexler y Kevin Johansen). Sobre esta base musical, Zejo Cortez realizará sus intervenciones poéticas.

Disfruta de este espectáculo que conectará lo mejor de la cultura peruana a través de las fusiones de su música y poesía.

Divendres a la Fada 23h