Dani Flaco dijous 9 de novembre 2017 a les 22.30h

Dani Flaco dani-flaco-juan-miguel-morales-(1) Dani FlacoVerbenas y Fiestas Menores

Dani Flaco presenta nou disco “Verbenas y Fiestas Menores”

10_porta venda entradas en Ticketea i a La Fada Ignorant / Places Limitades

http://daniflaco.es

http://www.efeeme.com/verbenas-y-fiestas-menores-de-dani-flaco/

«Verbenas y fiestas menores» és el nou disc de Dani Flaco.

Aquest nou treball és més rocker però, sobretot ens mostra a un artista més madur, un escriptor de cançons cada vegada més acurat i un músic amb una personalitat cada vegada més marcada.

En aquest nou disc més eclèctic que l’anterior, ens trobem unes cançons amb ritmes que van des del rock a la ranchera passant pel country, com és el cas de la última vez Versión original o La verbena de su piel.

Crítiques mordaces, com per exemple en «La última vez Versión original» o «La verbena de su piel» s i amb unes melodies que t’enganxen des del primer moment, com per exemple a «A partes iguales» o «Virginia».

El nou disc està produït per Fernando Polaino i amb el so d’una banda de luxe formada per Pepo López a les guitarres, Jordi Cobre al baix, Miguel Ballester a la bateria, David Sam als teclats i Diego Galaz al violí. A més de les col·laboracions de dos grans, Txetxu Altube i César Pop. Un equip amb garanties.