Robert Poch divendres 3 de novembre 2017 a les 23.30h

robert_poch_portada_disc robert poch lliure

Robert Poch en acústic a La Fada Ignorant

5_porta

Després de molts anys acompanyant altres músics i cantants, Robert Poch de Vilassar de Dalt es decideix a publicar les seves pròpies cançons al seu primer disc, anomenat Tot anirà bé, un títol que ja és tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un un àlbum que vol donar una mica d’esperança a tothom que estigui passant per un moment complicat.

Es considera un romàntic i per això ha decidit treure el seu primer treball en format CD. “Tot anirà bé” es el nom del primer treball discogràfic del maresmenc Robert Poch, un recull de cançons escrites i composades per ell mateix. A més, reconeix que ha fet “gairebé tots els papers” de la banda.

Format com a músic a l’Escola de Música de Badalona, en Robert té referents de tot tipus, des dels Beatles més tradicionals, fins a artistes més actuals com la Judith Neddermann. Són alguns dels referents d’un cantautor que, després de molt de temps, ha decidit posar-se a l’altre cantó i treure disc en solitari:

“Tot anirà bé” no només és el nom del disc, sinó que també és el d’una cançó que segons en Robert ha estat un reflex del que ha estat el seu disc i de l’optimisme que desprèn.

El CD és un recull de 8 temes. Tots tenen algun record molt especial, ja que en té dedicats als seus fills, a la seva dona. Fins i tot, en dedica a amics que ja no hi són: és el cas d’una de les cançons que reconeix que més estima: “Segurament”. Ens ho explica el mateix Robert Poch:

El disc compta amb la col·laboració de Joan Rovira, premi Enderrock 2016 al millor artista revelació. Tota una declaració d’intencions d’aquest cantautor que vol reivindicar la música en català: considera que torna a ser dalt de tot amb propostes i autors molt interessants.
Després de molts anys acompanyant altres músics i cantants, Robert Poch de Vilassar de Dalt es decideix a publicar les seves pròpies cançons al seu primer disc, anomenat Tot anirà bé, un títol que ja és tota una declaració d’intencions. Es tracta d’un un àlbum que vol donar una mica d’esperança a tothom que estigui passant per un moment complicat.

Li agarada definir­se com a Cantarrista (cantant + guitarrista) i fa cançó d’autor amb alguns punts de denúncia social, però sense pasamuntanyes, i cançons d’amor, no massa ensucrades.

http://www.elperiodic.ad/entrevista/53467/robert-poch-la-musica-per-a-mi-es-com-una-terapia

http://www.totmataro.cat/especials/perfils/item/36106-robert-poch-la-vida-en-una-canco