Carlitos Miñarro presenta ‘Impuls’ divendres 17 de novembre a les 23h

Carlitos Miñarro 1Carlitos Miñarro Carlitos Miñarro 'Impuls'

Carlitos Miñarro presenta ‘Impuls’

5_porta

http://www.enderrock.cat/noticia/15439/carlitos/minarro/es/revela/pura/electricitat

Després de 12 anys com a líder de la banda rumbera Naraina, el músic targarí Carlitos Miñarro emprèn el seu camí en solitari i enregistra el disc La vida crida (2015), amb producció de Joan Pons (El Petit de Ca l’Eril). El 2016 enregistra un disc de cançons infantils (Superbaby) i aquest mateix any presenta un nou treball Impuls (2017), un disc enèrgic, ple de força i vitalitat que retorna a la rumba i al rocanrol.

“Com l’heura” és una rumba “bonrotllera” i amb ànima de hit que obre el disc

IMPULS, el tercer en solitari del músic targarí Carlitos Miñarro.

La cançó, tendra i animada al mateix temps, ens embolcalla amb una melodia senzilla i ensucrada difícil de treure’ns del cap.
La lletra, al seu temps, fa referència a la suavitat però també fermesa amb què l’heura creix abraçant l’arbre. Metàfora mateixa de l’amor i resum vital del moment que viu l’artista. Si abracem, si estimem i respectem, creixem i ens fem ferms i poderos@s.

L’actriu principal, l’Anna Serès, interpreta bellíssimament el paper de noia enjogassada i il·lusionada per la vida mateixa i pel retrobament amb el Carlitos. I ambdós gaudeixen del fet d’estar junts i acompanyats de gent amable i agradable, gentil i carinyosa, confiada i divertida.

Una trobada d’amics i amigues, una taula, un àpat, màgia, rialles… senzillament una estona de gaudi en plena natura segarrenca. I música. Sempre música. Ja que, com marquen els cànons, tot acaba en concert de vesprada, amb ball, cant i brindis a la vida.

Infocus Studio, empresa formada per Jordi Argilés i Alessandro Fagioli, ha produït aquest videoclip, amb la col·laboració i l’inestimable ajuda de Patrícia González. Ideat, planejat i executat amb més que evidents mostres de talent i paciència a la Torre de la Figuerosa. Tot filmat el 23 d’abril de 2017 i regat amb cervesa artesana CTretze.