Artabe presenta ‘Punto Cero’ divendres 1 de desembre a les 23h

PUNTO_CERO_ARTABE_3000ppp Artabe

Artabe presenta “Punto Cero” a La Fada Ignorant

6_porta

http://rubenartabe.com

El cantautor més innovador del panorama musical espanyol arriba Per segona vegada a La Fada Ignorant dins de la seva gira internacional, per presentar el seu nou disc «Punto cero».
Gaudeix aquí els seus vídeos musicals: http://rubenartabe.com/videos/

Amb dos discos editats ( “Canciones de Pan”, 2014 i “Cataratas”, 2015), Rubén Artabe, músic i compositor gallec, amant de l’art personal, arriscat, innovador i inquiet, inicia una nova etapa musical marcada per canvis personals i un nou rumb cap a una evolució i experimentació en el seu concepte musical.

Rubén comença a la música en els anys 90, formant part de diferents grups de rock al llarg dels anys (Poetas urbanos, Neusia, Fakir) on desenvolupa tasques de guitarrista, compositor i lletrista. Ja l’any 2013, la seva vida creativa es capgira i comença a caminar el seu propi camí com a solista, component material propi i editant referències marcades per un estil musical intimista i ric en poesia. Guanyador del II Certamen Santiautor, Rubén Artabe recalca el paper de la música com a eina d’alliberament i transformació de l’ésser humà.

El cantautor més innovador del panorama musical espanyol arriba Per segona vegada a La Fada Ignorant dins de la seva gira internacional, per presentar el seu nou disc «Punto cero».
Gaudeix aquí els seus vídeos musicals: http://rubenartabe.com/videos/

Artabe, una nova identitat carregada de la seva pròpia essència. I un nou disc, «Punto Cero» marquen aquesta recerca de renovació i aquest gir en la seva carrera. Una evolució cap a un so més elèctric i elaborat, ple de textures i colors, cançons properes al pop, rock o la música hipnòtica, psicodèlica i ambiental. Artabe es trasllada a Madrid per amarar-se de la inèrcia cultural de la ciutat i alhora poder treballar amb noms com Manuel Cabezalí (Havalina, Lázaro, Miss Gi, Pupil·la, Rufus T. Firefly, Russian Red, etc.), entre d’altres professionals, per tal d’aprofundir en aquesta recerca interna i musical, ambdues totalment lligades en el seu art.

https://youtu.be/J_UVwdq6rBw