Daniel Boga + Manel Guerrero dissabte 9 de desembre 2017 a les 23h

Daniel Boga + Manel Guerrero

5_porta

Daniel Presenta ‘Coronel’

“Coronel” és l’EP de debut de Daniel Boga, de Manlleu. Un projecte molt personal del músic Daniel Gó­mez, qui ha construït una elegant proposta de rock actual sense renunciar a reivindicar les múltiples influències dels seus artistes de referència. Boga aconsegueix aproximar a l’es­pectador a un món abrasiu i melancòlic però, alhora, carregat de força i intensitat. Un món que intenta preguntar i proposar petites res­postes als conflictes de la vida.

Amb una marcada personalitat i amb les guitarres com a eix, Daniel Boga ha cuidat la sonoritat del seu disc de debut amb una ins­trumentació pròpia del pop i el rock indie amb “hammonds” o “Lap Steels”. Daniel Boga beu de la música amb què ha crescut i en les seves composicions es pot notar la influència d’ar­tistes com Quique González, Sidonie, Enrique Bunbury, McEnroe o Ángel Stanich. “Coro­nel” s’ha enregistrat als estudis GuitarRec de Barcelona i ha estat produït per l’experimentat Vicen Martínez. “Coronel” compta amb col·la­boracions de luxe com la del baixista Jess Senra de Sidonie.

L’EP està format per quatre cançons que in­terpel·len a l’oient. Històries de relacions entre egos, dobles personalitats o personatges que conformen el particular univers amb el qual l’artista s’obre camí al món de la música.

Manel Guerrero presenta ‘Comets’

Manel Guerrero

BIOGRAFIA

Manel Guerrero va néixer a Barcelona, el primer record que té de petit és com se li posava la pell de gallina a l’escoltar «(Just like) Starting Over» de John Lennon en un aparell que combinava vinil i cinta tot en un. No és però fins als 14 anys que agafa una guitarra, començant un viatge que el porta als primers assajos, les primeres classes i en adonar-se que fer música serà una cosa que l’acompanyarà per sempre. Forma una banda, Malaventura, amb qui acabarà gravant dos treballs després d’un llarg període d’aprenentatge i creixement com a guitarrista i compositor. També s’introdueix en el món de la producció musical, gravant maquetes a grups fins a música per a musicals de teatre.

En 2013 decideix que vol provar-se com a cantautor, però encara no es veu prou madur en la faceta de cantant i frontman, així que inicia un projecte que el porta als orígens: a John Lennon. Durant un any i mig regraba sol a casa el disc «John Lennon / Plastic Ono Band», gravant tots els instruments i posant-se per primera vegada davant d’un micròfon com a solista. Finalment, al juny de 2015 decideix entrar a l’estudi per gravar el seu primer treball en solitari sota el seu nom i participa en el 2n Concurs de Cantautors de La Xankla del Masnou, on surt guanyador després de fer les seves tres primeres aparicions en directe!

Al setembre publica «First», un EP de quatre cançons amb el que posa la primera pedra d’un viatge personal com a cantautor, o més aviat com «singer-songwriter», ja que la majoria del seu treball és en anglès i neix sota la influència d’Elliott Smith, Dylan i com no, John Lennon. Presenta el seu treball a Barcelona, Madrid, Andorra, Mataró entre d’altres amb una gran resposta del públic, per l’autenticitat i emotivitat de les seves cançons i actuacions

Ara Manel es troba presentant «Comets»: un ambiciós nou EP de cinc cançons que representa un nou pas endavant en la seva carrera. Un treball amb un concepte més ampli, a punt per portar-lo a escenaris més grans.