Guillem Camós & Banda dissabte 16 de desembre 2017 a les 23h

Guillem Camós Guillem Camós 1

Guillem Camós & Banda

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

En Guillem Camós és un jove músic de Vilafant/Barcelona que després de tocar amb diversos grups i projectes, amb 17 anys al 2015 va treure el seu primer disc en solitari titulat INSIDE ME. Actualment està en procés de composició del 2n i fa poc ha tret un nou single que porta de nom «Rockstar». En aquesta ocasió vindrà acompanyat de la seva banda: Roger Fernàndez al baix i Aleix Hortelano a la bateria.
L’estil principal es podria dir que és rock tot i que té tocs de blues, de heavy, de rock n’ roll i estètica glamurosa. A part dels temes propis també apareixen algunes versions de ZZtop, Guns n’ Roses, Bon Jovi, Deep Purple, entre d’altres en els seus concerts. Actualment porta més de 200 concerts i amb aquest projecte ha voltat per tot Catalunya, diversos llocs d’Espanya i Londres i ara per primera vegada Andorra.