Bosco dissabte 23 de desembre a 2017 a les 23h

Bosco Bosco 2 Bosco1 Bosco3

Bosco en concert a La Fada Ignorant

http://www.eldiario.es/murcia/cultura/Telar-Sonico-nuevo-murciana-Bosco_0_705179539.html

Bosco de Murcia, grup murcià format per David Moretti, Jesús Fictoria, José Perelló, Juande Mestre y Gonzalo Navarro

Bosco és de les formacions musicals més eclèctiques de l’escena murciana. Un grup que no es conforma només amb composar música, sinó que porten els seus directes a una catarsi musical en què uneixen teatre, dansa i poesia.

La seva singular música es transfigura constantment. Suposa una contínua dilució d’estils que viatja del rock clàssic i progressiu al pop, la psicodèlia, el folk i el reggae. Amb incursions en l’experimentació sonora, els mantres i els cants xamànics, recorden -per moments- a grups com The Doors o Pink Floyd. Partint d’una formació clàssica de rock, Bosco estén la seva proposta artística més enllà. Incorpora la poesia, el teatre i la dansa en els seus espectacles, on es poden sentir reminiscències del folklore i la cultura popular de mons diversos. Cada concert de la banda ofereix una experiència diferent.

«Bosco es un ritual. Un alucinógeno que baja por el estómago. Un tritono que nunca llega a invocar al diablo, pero que juguetea con su existencia, con la de brujas, conjuros, hechizos, miedos, bondades y miserias humanas. (…) Si se puede decir algo seguro sobre este grupo es que emite un magnetismo que, por una razón, una energía o una fuerza desconocida, crea la necesidad de volver a verlos.»

Javier Arnedo (periodista, músico, escritor y vividor).

Bo