Bruno Sotos divendres 23 de febrer 2018 a les 22h

Portada_Para_Respirar_Bruno_Sotos_rmt Portada_Bruno_Sotos_Acuarela Bruno Sotos amb Dean Bruno Sotos actuant

Bruno Sotos torna per quarta vegada a  La Fada Ignorant

10_anticipada 12_porta Venda a La Fada Ignorant I http://www.entradium.com


 


Una actuació en el programa Got Talent de Telecinco n'ha tingut prou a Bruno Sotos (Andratx, 1985) per mostrar el seu talent vocal davant milions d'espanyols. Amb Hoy Duele, cançó composta per ell mateix en honor al seu pare, mort fa dos anys com a conseqüència d'un càncer, l'andritxol -de 31 anys i jardiner de professió- va sorprendre en l'última edició d'aquest programa als espectadors i als quatre membres del jurat que no van dubtar a segellar el pas amb quatre sís a les següents fases del concurs. Un d'ells, Risto Mejide, no va poder contenir l'emoció i es va quedar sense paraules després d'escoltar l'emotiva lletra de la cançó.

Bruno Sotos arriba per tercera vegada a La Fada Ignoran a presentar el seu EP "Acuarela" de la mà d'un dels seus dos padrins artístics, Manuel Cuesta. De la producció artística d'aquest EP s'ha encarregat Toni Noguera i les mescles han anat a càrrec de Mateu Picornell. Un pas ferm en la carrera de Bruno Sotos, ja de la mà de Sony Music en coproducció amb Blau / Dismedi, que li va a obrir les portes de tots els cors a banda i banda de l'Atlàntic.

Després d'uns durs anys de treball, per fi aconsegueix editar en 2016 Para Respirar, el seu primer àlbum, que ja incloïa col·laboracions d'artistes com el mateix Manuel Costa, Andrés Suárez i Javier Álvarez, el seu altre gran padrí artístic a qui escolta des que era nen , és un referent per a Bruno, Javier fins i tot el va acompanyar a Got Talet.