Rebeca Jimenez divendres 6 d’abril 2018 a les 23h

Rebeca Jiménez calavera Rebeca jiménez Sala Bikini

Rebeca Jiménez

12_porta

Rebeca Jiménez arriba de nou a Andorra, a la sala La Fada Ignorant per presentar el seu exitós treball «Tormenta i Mezcal», un concert en format acústic que no deixa indiferent a ningú en el seu últim any de gira per Espanya dins del seu «LOVE Tour «. Partint dels seus temes més reconeguts com «Despertarme contigo», «Valiente» o «De que lad0 estás», Rebeca és capaç de portar-te a terres americanes de la mà dels seus últims èxits pertanyents al seu nou àlbum. Un viatge musical on es barregen estils des del soul, blues, les ranxeres i fins i tot fins a ritmes llatins. Permesa l’entrada de menors acompanyats d’un adult

BIOGRAFIA

Rebeca Jiménez és una cantant espanyola que durant la seva trajectòria musical ha tocat diferents estils. En la seva joventut, va formar part de la banda Rosebund, amb la qual versionaban grans cançons de rock and roll i blues en diferents garitos de Madrid.

Un viatge a Suïssa li va fer conèixer a músics amb els que treballaria temps després. No obstant això, un punt clau en la seva carrera va ser conèixer a Quique González, amb el qual va col·laborar en els discos Kamikazes enamorats i Ajust de compte.

Autora de les seves pròpies cançons, en elles s’aprecien influències de Tom Waits, Bob Dylan, The Rolling Stones, Nacho Pop, Los Secretos o Radio Futura.

Una veu característica que l’han convertit en una de les cantautores més reconegudes del moment.

Discografia:

2008 – Todo Llegará
2011 – Valiente
2001 – Caminos Infinitos
2017 – Tormenta y Mezcal