Mr. Rodríguez divendres 27 d’abril 2018 a les 23h

El Sobrino i Mr. Rodriguez Mr. Rodriguez

Mr. Rodriguez presenta ‘La Excepción’

Mr Rodriguez

Mr Rodriguez neix artísticament a finals del 99 amb un xou de cançons amb molt de pes en les lletres i en les harmonies pop. Les cançons que moltes vegades freguen el surrealisme, deixen sovint un pòsit amarg que sol sustentar la lírica de l’autor. Així i tot el sentit de l’humor apareix gairebé sense adonar-se. D’aquesta època arriben els primers concerts per Barcelona i rodalies i alguns reconeixements, com el segon premi de Cantautors d’Horta Guinardó (dues vegades consecutives, la primera a duo amb el Sobrino del Diablo i la segona en solitari) o el premi a la cançó original del certamen de cantautors de Viladecans (2001). Fins als nostres dies ha anat autoeditant-se un munt de discos i tocant per tota la península.

“La Excepción” (La Produktiva 2018) és el primer àlbum oficial de Mr Rodriguez produït per ell mateix, després d’alternar molts anys el seu show en solitari amb bandes com depop i El Senyor de los Mildedos i també com a part del duo Mr Rodriguez & El Sobrino del Diablo, que col·labora al disc.

El disc s’obre amb un aixecament sediciós en la cançó homònima al disc que incita, i explica, la rebel·lió. Trobem també reflexions sobre el tic tac dels rellotges, una sinopsi del cinema de ciència ficció dels seixanta, una road movie i fins i tot referències a Jacint benavente, Valle Inclán, Visconti o Lampedusa. Onze cançons que s’allunyen del gènere cantautor amb lletres amb vocació de divertir, plenes de referents literaris i sentit de l’humor inserides en cançons amb melodies i harmonies més pròpies del pop anglosaxó.