Bolskan presenta ‘Fuera de sitio’ divendres 20 de juliol 2018 a les 23h

 

Bolskan Bolskan Fuera de sitio

Bolskan presenta nou Ep ‘Fuera de sitio’ https://www.bolskan.net/bio

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Bolskan és el projecte d’Oskar Vidal, cantant, músic, compositor, geòleg i instructor de ioga, nascut a Barcelona, amant del muntanyisme i del ciclisme a l’aire lliure; diem això perquè tot això es reflecteix d’alguna manera en la música i lletres de Bolskan. Acaba de publicar un EP de 4 cançons gravades i produïdes per Patrick Wood (Ryan Keen, Emily and the Woods) a The Woodshed Studios de Londres.

Aquest és el videoclip del primer single, Stardust, amb influències del rock, el funk, la música d’autor …
Oskar està a càrrec de guitarres i veus; Patrick Wood de les guitarres addicionals, baix i teclats; mentre que la secció rítmica a càrrec del gran bateria i percussionista Nic France, músic habitual de grans noms com David Gilmour i Bill Withers. La masterització va estar en mans d’Andy «Hippy» Baldwin en els Metropolis Studios de Londres (Mark Ronson, Coldplay, Blur, The Who, entre d’altres).