Mabel Flores presenta vamos a volar divendres 17 de maig a les 23h

Mabel Flores, cantautora de Barberà del Vallès. https://mabelflores.bandcamp.com/album/entre-mujeres

Mabel Flores és un dels noms que comença a fer-se un lloc en el panorama ‘d’autor’.

Taquilla Inversa

La seva carrera en solitari és molt recent, fa tot just 2 anys, però el seu debut al capdavant de la banda catalana ‘La Flor del Otro’, la seva passió incansable per la música i la projecció del seu últim àlbum ‘Entre mujeres’ (2018) la han portat a recórrer les principals ciutats de la península en un total de gairebé 100 concerts en 2018 i a compartir escenari amb artistes i cantautores reconegudes.

Una proposta musical que ens farà viatjar entre l’alegria, el desconsol, l’humor i la quotidianitat. Un bany de sensibilitat, ironia, feminisme, vitalitat i abraçades en forma de cançó, amb ‘El Peri’ a la bateria.

En aquesta ocasió, ens presentarà el proper DIVENDRES 17 de MAIG noves cançons i antigues joies que el seu públic més fidel ja reclama a concerts.

Pay After Show.