George five dissabte 27 de juliol 2019 a les 23h. Entrada Lliure / Taquilla Inversa

George Five per segon cop a La Fada Ignorant, ve acompanyat del pianista de Londres Quantz Ramdin

Entrada Lliure / Taquilla Inversa. Aforament Limitat

La trajectòria d’aquest músic tarragoní no s’entén sense el seu pas per diferents estils musicals. Va estudiar música clàssica al conservatori de Tarragona i música moderna i jazz al conservatori superior del Liceu de Barcelona. El multi instrumentista, establert a Londres des de finals de 2016, presentarà els temes del seu primer EP «Live at Church Studios» gravat en rigorós directe en els mítics estudis londinencs, on han treballat artistes de la talla de Seal, U2 o Adele entre d’altres .
La força i sensibilitat de la veu de George garanteixen una nit plena d’emocions. No et perdis a George Five a La Fada Ignorant

Ha estat líder i veu principal de Zapping Trio durant 8 anys i ha treballat com a productor i arranjador per a artistes com Lucas Masciano, López Borneo i Alexia Chellun. A finals 2016 es muda a Londres on treballa com a músic freelance, el que li permet conèixer als músics que posteriorment formaran el seu banda amb la qual grava l’EP en directe Live at Church Studios amb 4 temes originals. Al maig del 2018 viatja a L.A. per entrevistar-se amb alguns productors i compondre entre altres temes Somebody New. Actualment es troba en procés de composició i producció del que serà el seu primer LP previst per a la primavera del 2019.