Chicharro dissabte 10 d’agost a les 23h / Taquilla Inversa

Chicharro de Barcelona per primer cop a La Fada Ignorant

Taquilla Inversa

Després d’un intent fallit amb 10 d’anys d’intentar aprendre a tocar la guitarra, vaig començar amb 16 de forma autodidacta motivat per la cançó “Una guitarra” de Serrat. I efectivament, ho vaig aconseguir.
El cant va venir dos anys més tard quan van aparèixer les meves primeres cançons i, al novembre del 2015, vaig estrenar el meu projecte personal com a cantautor en solitari en un concert a El Medi de Barcelona on, per primer cop, vaig mostrar les meves composicions al públic.
Un any vivint a Hamburg, Alemania, per estudis, no va suposar deixar de fer concerts sinó que va obligar-me a saber adaptar-me a qualsevol tipus de públic independentment de la seva llengua nativa.
Al març de 2018 surt el meu primer EP “Un Chicharro en el árbol” que consta de 4 cançons amb temàtiques, ritmes i estils variats i, amb i gràcies a ell, em vaig enfrontar a la meva primera gira arreu d’Espanya, a més a més de poder telonejar a Mundo Chillón o col·laborar en un concert de El Niño de la Hipoteca.
Al març del 2019 surt el meu segon EP amb 5 cançons inèdites gravades sota la producció del Joan Berenguer i amb les col·laboracions de El Niño de la Hipoteca i el Dani Tejedor, que és només una excusa per seguir escrivint cançons i cantant-les pels tots els llocs on em deixin.