Dos Cabezas dissabte 17 d’agost 2019 a les 23h / Taquilla Inversa


Dos Cabezas neix amb la unió dels cosins Guillem i Rodolfo Easdale. Van editar el seu primer treball discogràfic «Punto de Calma» al desembre de 2011 i un segon Ep al setembre de 2015, «Espejo Natural».

Van ser seleccionats com Banda Suporte de Joaquín Sabina al setembre de 2014 per als seus dos shows a l’Estadi Orfeo Superdomo durant la seva gira «500 Noches por una Crisis»; també han obert el xou d’Ismael Serrano al setembre de 2015 durant la presentació de l’àlbum «La Llamada» de l’espanyol i al març de 2016 el duo es va presentar en l’obertura del xou d’Alejandro Sanz a l’Estadi Orfeo Superdomo novament en el marc de la presentació de «Sirope».

Dos Cabezas ha realitzat gires per tot el país presentant-se en diferents festivals i escenaris ia l’octubre pròxim realitzaran el seu primer gira per Europa realitzant shows a Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Suïssa i Itàlia durant un mes i mig.

Influenciats per la música internacional; rock, pop / funk amb arrels llatinoamericanes seves cançons tenen una marca pròpia on prevalen les veus i guitarres.

Dos Cabezas nace con la unión de los primos Guillermo y Rodolfo Easdale. Editaron su primer trabajo discográfico «Punto de Calma» en diciembre de 2011 y un segundo Ep en Septiembre de 2015, «Espejo Natural».

Fueron seleccionados como Banda Soporte de Joaquín Sabina en Septiembre de 2014 para sus dos shows en el Estadio Orfeo Superdomo durante su gira «500 Noches para una Crisis»; también abrieron el show de Ismael Serrano en Septiembre de 2015 durante la presentación del álbum «La Llamada» del español y en Marzo de 2016 el dúo se presentó en la apertura del show de Alejandro Sanz en el Estadio Orfeo Superdomo nuevamente en el marco de la presentación de «Sirope».

Dos Cabezas ha realizado giras por todo el país presentandose en distintos festivales y escenarios y en Octubre próximo realizarán su primer gira por Europa realizando shows en España, Francia, Bélgica, Alemania, Suiza e Italia durante un mes y medio.

Influenciados por la música internacional; rock, pop/funk con raíces latinoamericanas sus canciones tienen una marca propia donde prevalecen las voces y guitarras.