Bruno Sotos dissabte 2 de novembre 2019 a les 22.30h

Bruno Sotos torna de nou, a la que se està convertint en la seva segona llar, a La Fada Ignorant

10_anticipada
12_porta

Bruno Sotos és un músic i cantant de Mallorca. La seva actuació en un concurs de televisió li va donar a conèixer en el món musical.

Ha publicat dos discos d’estudi: ‘Para respirar’ (2016) i ‘A la sombra de tu luz’ (2018).

Bruno Sotos és un cantautor nascut a Andratx (Mallorca) amb una veu fora del que és habitual i que a ningú deixa indiferent. Al 2016 edita el seu primer àlbum Para respirar (Blau) que ja incloïa col·laboracions d’artistes com Andrés Suárez i Javier Álvarez. El seu pas pel programa de TV Got Talent va mostrar al gran públic el seu veritable potencial. La interpretació que va fer de «Hoy Duele», una cançó que va compondre poc després de la mort del seu pare va deixar sense alè a l’audiència. El vídeo de la seva actuació ha tingut milions de visualitzacions majoritàriament procedents de centre i Sud-amèrica. Més de 20 milions de visualitzacions a Youtube Got Talent
El vídeo de Bruno Sotos al canal de Youtube Got Talent Espanya té més de 20 milions de visualitzacions. A aquest canal únicament es pot accedir des de l’estranger. Per veure-ho a Espanya s’ha d’entrar a la web de Tele 5.