Carla Collado divendres 29 de novembre a les 23h

Carla Collado dins la gira ‘El Caos de mi ciudad’

Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Carla Collado jove cantautora de Barcelona qui ens farà escoltar música inconformista i reivindicativa

La cantautora de Cornellà de Llobregat Carla Collado publica el seu primer disc, titulat ‘El Caos de mi Ciudad’. Després de dos anys als escenaris, la cantautora Carla Collado (Sant Climent de Llobregat, 1997) llança el seu primer disc: «El Caos de mi Ciudad». El projecte s’ha produït i gravat als estudis Beat Street Rècords de Barcelona i consta de 10 cançons, algunes d’elles inèdites i amb diferents col·laboracions. Aquest disc és fruit de les experiències i la trajectòria vital de l’artista llobregatina. La cantant concep el disc com un viatge des del caos més íntim i personal fins al compromís i la reivindicació social. Per a poder donar forma al projecte la cantant va publicar una campanya de micromecenatge el passat 7 de maig. Tan sols un mes i pocs dies després va aconseguir el seu objectiu gràcies al suport de més de 100 persones. Tal va ser suport que es va superar la quantitat monetària marcada en la web de mecenatge.