Joan Blau divendres 20 desembre a les 23h

Joan Blau finalista del 3r Concurs de música d’autor La FI Andorra
Entrada Lliure / Taquilla Inversa

Joan Blau cantautor Barceloní amb arrels balaguerines, Inicia el seu projecte el desembre de 2015, amb més de 150 concerts realitzats, crea espectacles amb personalitat, íntims i divertits. Cançons de melodies senzilles, alimentades per lletres clares.

“La Clau” és un cúmul de situacions viscudes en forma de cançó. Joan Blau ha trobat amb aquestes melodies la clau del seu projecte musical, seguir mirant endavant valent i encuriosit, aprendre de tot el viscut, tant sigui bo com dolent.

‘Cafè’, ‘Menjar plàstic’, ‘Canviar’, ‘Torró’ i ‘Nits d’estiu’ són els títols dels temes de ‘La Clau’, cançons que caminen sobre melodies senzilles, amb lletres clares i personals i això sí, amb accent lleidatà. Amb un directe intimista i sempre acompanyat de bons amics, Blau canta melodies sense artifici que s’enganxen i tenen una frescor sonora i tranquil·la que parlen de la seva vida, d’un sistema de vida, de l’amor i del desamor.