12é Aniversari de La Fada Ignorant Gener 2020 div 17 Mateólika a les 23h. Dis 18 Mateólika a les 12.30h i Bruno sotos a les 23h. Diumenge 19 Alba Asensi a les 20h

MATEÓLIKA, David Mateos (Mateólika) inicia la seva carrera artística al barri Barcelonès de Trinitat Nova, l’any 2001, a bord de la banda de Rock llatí Stoy Ke Trino. Músic, Cantant i show-man.

La guitarra com a arma, les paraules com bales i 10 anys vagant en el desert de la fama. Mateólika s’ha passejat per mig món portant el seu espectacle músic – teatral a més de 350 escenaris. Paraules desencadenades, ritmes vertiginosos, Punk desenfrenat i grans dosis d’improvisació. Senyores i senyors obrin tots els seus sentits, deixin volar la imaginació, perquè La Dècada Prodigiosa sap a música i fa olor d’acció!

DIVENDRES 17 de gener a les 23h Anticipada 6€ Porta 8€

DISSABTE 18 de gener a les 12.30h (VermutArt) Taquilla Inversa

BRUNO SOTOS és un músic i cantant de Mallorca. amb una veu fora del que és habitual i que a ningú deixa indiferent. La seva actuació en un concurs de televisió li va donar a conèixer en el món musical.

Ha publicat dos discos d’estudi: ‘Para respirar’ (2016) i ‘A la sombra de tu luz’ (2018).

DISSABTE 18 de gener a les 23h Anticipada 10€ Porta 12€

ALBA ASENSI d’Alacant i Manolo López de Bcn presentaran el seu primer treball com a duo titulat ‘Semillas’. En aquest projecte aposten per la innovació musical fusionant la poesia de la cançó d’autor amb les sonoritats de l’arpa barroca espanyola i el contrabaix. Com a resultat escoltareu una estètica única i original amb identitat pròpia.

Alba Asensi va ser una de les grans sorpreses en el 3r concurs de música d’autor La FI Andorra

DIUMENGE 19 de gener a les 20h. Taquilla Inversa