Eli Lev diumenge 16 de febrer 2020 a les 19h

Eli Lev dels EUA en proposa un concert indie-folk

El cantant i compositor en ascens Eli Lev acaba de llançar el seu nou EP, «Deep South», i inicia una gira de tres setmanes de febrer del 2020 a França, Andorra i Espanya per compartir les noves cançons amb els seus amics i fans europeus.

En comparació amb The Lumineers, Jason Isbell, Mumford & Sons i Passenger, «Deep South» és el tercer d’una sèrie de quatre parts direccionals que es va inspirar en les tradicions indígenes que Eli va aprendre mentre ensenyava a la Reserva Navajo al nord d’Arizona.

Els dos últims llançaments han aconseguit un elogi crític dels gustos de Paste, Buzzfeed, CBS Radio + més, juntament amb el suport de ràdio folk nacional i la llista de reproducció destacada Spotify.

Només al 2019, Eli Lev va guanyar múltiples premis pel seu treball (Way Out West va guanyar un WAMMIE al millor disc country / americà i «Chasing Daylight» va guanyar un gran premi al Mid-Atlantic Songwriting Competition). Ha construït un seguit nacional fort i ha recorregut els Estats Units amb una gira internacional (Espanya, França, Andorra, Regne Unit, Irlanda, Islàndia)