Rafa Pons dissabte 24 d’octubre 2020 a les 22h

Rafa Pons presenta ‘La guerra del sexo’ Entrades ja a la venda per entradium.com o a La Fada Ignorant / lafignorant@gmail.com

Rafa Pons segueix amb la seva gira de presentació de La guerra del sexo. El seu sisè treball discogràfic. Un treball en el qual torna a incidir amb aquesta manera seva tan particular i mordaç de narrar la quotidianitat amb la qual ha forjat la seva trajectòria musical. Pons ens presenta 14 cançons eminentment rockeres, enregistrades amb la intensitat habitual però sense usar cap guitarra ni sintetitzadors. S’ha apostat per la fusta de les guitarres acústiques, els pianos i els violins per donar-li a tot el conjunt sonor un aire més folk que afavoreix molt les cançons.

La guerra del sexo  Pons fuig de floritures (“Lo tuyo es roncar, no respirar fuerte”) i amb una vocació desdramatitzadora incideix en la importància de no idealitzar l’amor ( » No creo en el amor civilizado basado en buenas intenciones, las pieles fluyen mejor en el barro”) i assumir les nostres pròpies misèries («Odio estos tiempos patéticamente correctos en que todo es pulcro, sano y sin errores, si los amores no lo son) com el millor camí per aconseguir un món una mica més humà i millor (“No asusta la igualdad, aterra el universo. Contigo me voy a alistar en la guerra del sexo). Un directe proper i sincer que tindrem l’ocasió de gaudir a La Fada Ignorant.