SHUFFLE EXPRESS dissabte 17 d’octubre a les 22h

La formació  SHUFFLE EXPRESS neix a Andorra el 20 d’octubre de 2016, liderada per el Paul DeVille a la veu i guitarra amb Virginia Yañez (Coco) als teclats i veu, el Marc Milian (Marcush) al baix, contrabaix i só, i el Dante Falótico a la bateria.
En poc més de dos anys, el grup ha ofert més de 200 concerts a tot el Principat d’Andorra i ha enregistrat el seu àlbum debut «Old Man Blues», presentat oficialment el 1 de juny del 2019. 

Link a Spotify: https://open.spotify.com/artist/1YtdHitCFjbcRCSg2omrZI
Estil i influències
SHUFFLE EXPRESS està fortament influenciat pel blues, tant tradicional com contemporani, i té una àmplia gamma de referències, interpretades al llarg de la seva carrera, com ara Muddy Waters, James Cotton, Willie Dixon, Elmore James, Johnny Otis, Bobby Troup i Roy Montrell. Freddy King, Louis Jordan, Amos Milburn, Junior Wells, Little Walter, Buddy Guy, T-Bone Walker, entre d’altres.
El 17 de juliol la banda s’embarcarà en el rodatge del seu primer videoclip. Aquest enregistrament es perllongará al dia següent, dia en el que la banda presentará «Old man Blues» a un dels racons musicals més mítics d’Andorra. Us convidem a participar en aquesta experiència única amb nosaltres al concert del dia 18 de juliol. 

Vesteix-te de Blues i deixa’t emportar per la música!