Fran Aguilar dissabte 7 d’agost a les 21h

Fran Aguilar per primer cop a La Fada Ignorant!!!!! http://www.cancioncontodos.com/autor/fran-aguilar

Aforament Reduït!!! Entrada 10€ Reserves lafignorant@gmail.com

FRAN AGUILAR, influït per l’escena rockera sevillana de Kiko Veneno i Pata Negra, va entrar al món de la música i de la cançó, a mitjans dels noranta, amb el grup «A falta de pan»; grup amb el qual va gravar el seu primer disc en 1994.

Després d’aquest primer treball, Fran es va unir al seu germà Marc per concebre un dels considerats, per la crítica musical, com dels millors discos gravats en 2001: «En calzoncillos», editat per la discogràfica Nuevos Medios i dirigit pel prestigiós productor Ricardo Pachón.

El 2005, va publicar el seu tercer treball discogràfic titulat «Aquí», on ja apareix el seu nom juntament amb el del seu grup «A falta de pan». En aquest tercer disc, produït per ell mateix, Fran busca un so més nu, de manera que l’oient pugui escoltar el que veu en les seves actuacions en directe, en què habitualment es presenta en format trio.

A partir del 2007 Inicia un nou cicle vital i ens trobem amb el costat més íntim de l’artista. En la seva recerca constant de l’essència de la cançó, Fran comença una nova etapa i s’embarca en una gira en solitari que el porta a recórrer de nou la geografia nacional per petites sales.

Més recentment, el 2016, Fran Aguilar ha reaparegut en el món discogràfic amb un magnífic disc titulat «Los hombres modernos».

D’altra banda, per completar la seva biografia cal destacar que Fran ha estat premiat en diverses ocasions per la qualitat de les seves lletres; que ha compost temes musicals per a televisió, cinema i publicitat; i que professionalment és Llicenciat en Comunicació, Tècnic de So i Productor.