El Pau divendres 17 de setembre 2021 a le 21h

El Pau, el cantautor Català torna a Andorra amb moltes ganes i amb un Crowfounding sota el braç perquè es faci realitat i vegi la llum el seu Segon àlbum. Un LP amb banda, ple de 'cuentas pendientes' i noves cançons que segur no et deixaran indiferent. En aquest directe podràs escoltar tant els seus clàssics, com temes de el nou disc, a més de diverses col·laboracions sorpresa. T'ho perdràs? 
Entrades anticipades 12€ a entradium https://entradium.com/es/events/el-pau-en-andorra
Taquilla a La Fada 15€
El Pau és Rumba, és Rock i és música, cada cançó, cada lletra tanca melodies pròpies i ritmes diferents que donen color a cada història que ens ve a explicar, històries que van fer la seva vida, una vida plena de camins. Vols conèixer-los?

La penumbra se envuelve al anochecer y en secreto pronuncia su nombre. Acordes desgarrados eternizan el misterio de su vida. Palabras sentías de un alma libre que describe los sentimientos de una vida al límite. Su velocidad no es comparable con algo real, sino propia de un trance subconsciente. Su ventilador levanta vientos dirigidos a un sueño en forma de compás y oscuridad con la magia de una mirada que nunca olvidarás”.
by: Antonio ‘El Turuta’