Victoria Lerma divendres 5 de novembre a les 21h

Victoria Lerma presenta el seu nou treball divendres 5 de novembre a les 21h a La Fada Ignorant

Reserva la teva entrada lafignorant@gmail.com

O per http://entradium.com

La cantautora mallorquina Victoria Lerma acaba de publicar el tercer àlbum d'estudi, un disc de duets Amb amics i amigues és una revisió dels seus temes més emblemàtics, més alguna novetat, en clau de duets. En aquesta nova aventura l'acompanyen un bon grapat d'amics que ha sabut cultivar al llarg de la seva dilatada carrera professional: Marwán, Georgina, La Guàrdia, Mabü, Pep Álvarez, Lalo Garau o Miguel Dantart. Cadascú aporta el seu personalíssim toc a aquest treball orgànic i minimalista, encara que carregat de sentiment, la gran virtut del qual resideix en la seva senzillesa. A més, Victoria s'estrena al capdavant de la producció musical amb les noves versions de Destino Amarte i Cap al Nord, així com Vine, una cançó composta per Lalo Garau. La gira començarà al setembre i recorrerà les ciutats de València, Castelló, Alacant, Madrid, Valladolid, Salamanca i Barcelona, ​​a més de Palma.