Giancarlo Arena dissabte 16 d’abril 2022 a les 21.30h

Giancarlo Arena ens presenta nou treball ‘Habitar el vacio’ a La Fada Ignorant. Entrada 10€ Venda Entrades a La Fada.

Nascut a Itàlia i criat entre Nàpols i Barcelona, ​​Giancarlo Arena representa bé el mestissatge musical de la Ciutat Comtal. Més enllà de l’experiència amb el grup Porta 10 amb què ha gravat dos discos ( “Solo hay voces”, 2011; “Belvedere”, 2012), el 2010 al costat del seu germà Alessio Arena, cantautor i escriptor, forma un duo acústic anomenat “Lacasavacía”, una trobada musical amb barreja de la cançó italiana, el folk britànic i la música popular espanyola. Al febrer de 2017 publica el seu primer disc “Hay gente que duerme”, un treball que fa olor de Mediterrani i s’acomoda als sons dels nous cantautors llatinoamericans.
En aquest concert Giancarlo presentarà el seu nou projecte anomenat “Habitar el vacío” en que l’acompanyen Guillem Roma, Carlos Montfort i Marcos Deker. Instruments vius, combinats amb eines contemporànies per generar paisatges sonors i visuals a el servei de la forma més immediata que coneix: la veu. Construint des del silenci i la melodia, matèries primeres i un marc per a la comunicació.

Giancarlo Arena, nascut a Itàlia i criat entre el barri de la Sanità de Nàpols i el Raval de Barcelona, ​​ens convida a transitar sense arrelament pels diversos paisatges mediterranis. Ens aproximarà a través de la seva cançó d'autor, a gèneres com el Bolero, el folklore Napolitano o el Fado. Cançó d'autor amb molt de cor.

Si t'apassiona la música, si busques propostes culturals de qualitat i originals, aquesta serà la teva cita.