Dumingu dissabte 23 d’abril 2022 a les 21.30h

Dumingu per primer cop a La Fada Ignorant acompanyat del percussionista Marc Dino Gómez i del guitarrista Vidal Soler, que ja va està a La Fada amb el grup ‘Copa Lotus’ també guitarrista de Joana Serrat i Els Pets.

Entrada 12€ Venda Entrades a La Fada

 

 Dumingu, el grup que ha renovat la rumba catalana amb el seu concepte de rumba d’autor, presentarà el seu primer àlbum ‘Ensèriu?’ que va publicar a finals del 2020 i que les restriccions derivades de la pandèmia no havien permès presentar-lo. Aprofitarà per avançar alguns temes del proper disc, amb versions rumberes del cantautor francès Georges Brassens.

En aquesta ocasió Dumingu, alter ego musical de David Andreu, anirà acompanyat pel guitarrista i productor Vidal Soler, qui ja ha visitat Mallorca en diverses ocasions acompanyant Joana Serrat i Els Pets.

Dumingu és un creador nou en l’escena musical catalana, que basa la seva producció musical en la cura per les lletres i un estil musical poc classificable. A mig camí entre la rumba i la cançó d’autor, l’eclecticisme musical de la producció converteix la seva música en un estil propi. El més destacable dels temes de Dumingu és la voluntat juganera i la poca transcendència de les temàtiques, pensades exclusivament per al divertiment i com a vàlvula d’escapament intel·lectual per a temps com aquests, en els que les certeses són difícils de localitzar.

Presentació de l’àlbum de debut de Dumingu, ‘Ensèriu?’.

Aquest àlbum recull 10 cançons que han sigut creades per David Andreu i Vidal Soler, guitarrista i productor de l’àlbum. A l’estudi han estat acompanyats per Jordi Mestres (baix), Marc Dino Gómez (percussions) i Berta Gala (trompetes), a més de l’acompanyament vocal de Montsant Ciurana, Arianna Ciurana i Marc Bala. El disc, que s’ha editat també en format CD, és el novè títol del catàleg de Bones Festes, el segell de Vilanova i la Geltrú.

Avançament del tribut rumbero a Georges Brassens

Els concerts que Dumingu està realitzant aquesta tardor incorporen alguns avançaments del nou àlbum que està enregistrant. Aquest àlbum estarà integrat per 10 cançons del cantautor francès Georges Brassens, passats pel filtre rumbero i traduïts al català per Dumingu. Brassens és un referent que ha inspirat molts dels cantautors de la nova cançó, sobretot per les lletres de les seves cançons, que combinaven temàtiques mordaces amb un tractament poètic.