Sin Noticias de Alicia divendres 20 de maig a les 22h

El compositor i músic establert a Terrassa, Juanka González, presenta aquest divendres (22 h) el seu projecte musical, Sin noticias de Alicia, a La Fada Ignorant. Juanka González festeja ara la sortida del tema “El sonido 70’s”, amb el que avança el segon àlbum “Excusas con hielo”, que reuneix cinc temes gravats en els estudis de Sabadell i masteritzats a Nasville.

El músic de rock estarà acompanyat de Martí Sellanes, al baix, Leo Michiel, al saxo i teclats, i Ferran Llobet a la bateria. El tema “El sonido 70’s” s’inspira en la pel·lícula “Casi Famosos”, de l’antic crític de rock Cameron Crowe. Com en el film, el tema evoca totes aquestes llegendes i rumors sobre les bandes tan icòniques dels anys 70 com Led Zeppelin o Black Sabbath i les seves aventures en els límits d’allò correcte: nits desenfrenades, habitacions d’hotel destruïdes, televisors volant per les finestres i salts des del balcó.

Els orígens de Sin Noticias de Alicia se situen al 2014, que va ser quan van publicar el seu primer disc, «Con la suerte en los tacones». Des de llavors han tret més material i avui divendres posen en circulació nou EP. Sin Noticias de Alicia és el projecte de Juanka González, un experimentat músic amb un gran currículum dins del món de la música.