Fratelli La Strada divendres 23 de setembre 2022 a les 22h

Fratelli La Strada presenta El Bosco divendres 23 de setembre a les 22h

Entrada 10€ Venda Entrades a La Fada

El Bosco (Pop filosòfic existencial)

El Bosco és el nou concert-espectacle que, a través de composicions originals, expressa l’ideari del duo Fratelli La Strada amb lletres poètiques, filosòfiques, oníriques i amb un rerefons de reflexió existencial.

Per a guitarra, violí, teclat i dues veus són els arranjaments que, els Fratelli La Strada, utilitzen en aquest nou treball per donar color a les vivències dels últims anys entre ambients folklòrics, rurals, urbans i literaris. Del Minuet al Reggae i de la Tarantel·la al Blues.

Recerca i experimentació però també lleugeresa i frescor.

Adjunto l’enllaç d’un directe

Video del directe del 15 de juliol de 2022 a Associació Cultural Cal Misangó Casa d’Arts:

El 2005 neix a Barcelona «Fratelli La Strada», un duo musical, teatral i artístic en general. Les dugues meitats d’aquesta formació neixen com a músics i els uneix també l’ambició d’anar més enllà, en el camp del teatre físic i de figura.

Han participat en un gran número de festivals de varis gèneres: música, teatre, cinema, poesia, art de carrer i circ. Això és degut a la varietat estilística dels seus espectacles sempre refinats i per a totes les edats.