Fito Mansilla divendres 7 d’octubre 2022 a les 22.30h

Fito Mansilla presenta ‘Canciones de amor y guerra’’ Entrada 12€ Venda a La Fada Ignorant

Reserva la teva entrada lafignorant@gmail.com

Fito Mansilla es un resistente. Un tipo valeroso, concienzudo. Y un perseverante. Le contemplan hasta cuatro discos anteriores y una trayectoria de una década larga, pero ahora opta a abandonar la zona de sombras y hacerse notar con todos los honores en la división de honor de nuestra canción con rúbrica. Sí, a la estela de Quique González, Antonio Vega o incluso Jorge Marazu.

                                        Fernando Neira

Concert de Fito Mansilla a la sala La Fada Ignorant

Fito Mansilla igual que John Lennon es considera un devorador de vida. És d’aquells músics que prefereixen l’ara, als incerts plans futurs.

Al llarg de la seva carrera ha begut de la fructífera corrent pop de les darreres dècades. Amb tenacitat ha aconseguit forjar la seva vocació musical amb la constància del que sap la importància d’esmolar les cordes de la seva guitarra per compondre la cançó somiada.

Com a cantautor, a Fito Mansilla se’l reconeix pel seu pop rock impregnat de melodies rotundes i elegants. Composicions intimistes on flueix el sentir de qui ha decidit lliurar-se a l’amor a cor obert. Sense vacuna contra el mal d´amors, ens submergeix tema a tema en una realitat urbana que posa en valor la bellesa del desconcert que ens envolta.

Una veu esquinçada i plena de vitalitat, que és capaç de transmetre’ns sentiments específics a cada cançó. Amb ella, des d’un xiuxiueig inicial, s’apodera de l’escenari per imposar les seves vives composicions carregades de lletres amb contingut.

Un cantautor ple d’autenticitat que encarna el present i el futur del pop estatal.