Gneis i el seu espectacle de màgia diumenge 16 d’octubre a les 19h

Gneis de professió, il·lusionista. De cor, bruixi.

Entrada 10€ Reserves: WhatsApp +376342833

Gneis, nascut l’any 1998, sempre ha estat sensible a l’art. És per aquest motiu que comença la seva formació artística als sis anys a través de classes de música i pintura. Ambdues arts l’estimulen i l’eduquen. Més endavant s’enamora de la màgia i l’acrònim del seu primer nom, MAG, fa que consideri divertit fer veure que és il·lusionista. Creix com a artista a través d’una formació a l’escola del Rei de la Màgia i, sobretot, a través de les amistats que descobreix dins les associacions i les trobades màgiques. Als quinze anys guanya el Primer Premi del Concurs de Joves Mags Màgicus i als setze participa al Congrés Nacional de Màgia dins la categoria de manipulació, quedant així en quarta posició. Als disset anys estrena el seu primer espectacle amb cara i ulls, Proespantus, i als divuit entén que estrenar un espectacle no serveix de res si després no el penses seguir fent. Un cop major d’edat, descobreix el seu segon amor, l’educació en el lleure, i es treu el títol de monitor; seguidament, el de director de lleure.

També comença la carrera de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona amb l’únic objectiu d’aprendre com fer la seva pròpia marca de màgia. Resulta que a la universitat hi aprèn moltes coses més, com per exemple posar en pràctica el procés creatiu i ballar swing. Un cop graduat com a publicista i després d’haver obtingut la menció en creativitat, decideix començar a complir el seu somni, dedicar-se a la màgia.

Actualment, en Gneis té por de no sortir-se’n, però també té ganes d’aprendre i sap que l’única manera de fer-ho és intentant-ho.

La vaig conèixer quan tenia tretze anys. Tot i la meva joventut, vaig saber de seguida que seria l’amor de la meva vida. Quan la vaig veure per primera vegada, se’m va posar la pell de gallina, el cervell se’m va bloquejar i el cor se’m va accelerar. A mesura que ens anàvem coneixent vaig notar que tenir-la a la vora em feia sentir més segur, capaç de fer-ho tot. La meva autoestima va incrementar, sentia que amb ella podia ser jo mateix.

La relació ha evolucionat i ara ja portem uns quants anys enamoradis; ella es diu Màgia, jo, Gneis. De veritat, espero que quan la veieu també us toqui el cor.