Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca) divendres 9 de desembre 2022 a les 22

Guiu Cortés, el cantant del Niño de La Hipoteca, presenta el seu projecte en solitari.aquest divendres 9 de desembre a les 22h!!!
Entrades per crashmusic.es RESERVES: +376342833

Decidit a fer un nou pas valent en la seva carrera, emprèn una nova gira sota el seu nom real, Guiu Cortés. Un salt sobre la corda fluixa i sense xarxa que ve donat per la necessitat de mostrar les seves noves cançons, tan personals que no tenen cabuda en el format de la banda com El Niño de la Hipoteca.;

Guiu Cortés, el cantante del Niño de La Hipoteca, presenta su proyecto en solitario.

Decidido a dar un nuevo paso valiente en su carrera, emprende una nueva gira bajo su nombre real, Guiu Cortés. Un salto sobre el alambre y sin red que viene dado por la necesidad de mostrar sus nuevas canciones, tan personales que no tienen cabida en el formato de la banda como El Niño de la Hipoteca.