David Sanz & Roser Puigbò divendres 16 de desembre 2022 a les 22h

David Sanz, guitarrista i Roser Puigbò, cantant s’estrenen el DIVENDRES 16 de DESEMBRE a les 22h a la FADA IGNORANT. Taquilla Inversa.

Son una formació musical nova al país que recuperen cançons d’arreu i en fan versions per guitarra i veu amb una gran varietat de colors. Des dels sons més tradicionals de les havaneres, fins a grans èxits del món del jazz. Els dos instruments lliguen molt bé i estableixen un diàleg al llarg del concert.
L’objectiu del projecte és recuperar i rememorar els espais de música en directe i traslladar-nos a locals emblemàtics de música on, anys enrere, la importància es trobava en la passió que posaven els músics pel que estaven interpretant. Gràcies a la col·laboració de l’artista Alícia Luño, podrem fer aquest viatge unint l’art i la música.

Vídeo promocional que ha estat possible gràcies al Nil Forcada.