Ian Vico divendres 30 de desembre 2022 a les 22h

El músic barceloní, Ian Vico, treballa per treure properament el que serà el seu sisè disc que portarà com a títol, 'I al fin la luz'. Va ser fa una setmana quan llançava el videoclip de, 'El mundo es suficiente', primer single d'aquest futur àlbum i que ja podem veure i escoltar.
'El mundo es suficiente' és un tema que ens mostra el que podem esperar del disc que encara ha d'arribar. Ian Vico ens regala una cançó plena d'energia i d'una lletra amable, que aconsegueix transmetre una sensació d'alegria i que des de la primera escolta entra bé per l'orella. A més, si alhora que escoltem la cançó, veiem el videoclip que l'acompanya, aquestes sensacions creixen.
'El mundo es suficiente', és el primer avenç de, 'I al fin la luz', un disc autoproduït i que està barrejat per Joan Berenguer, que juntament amb Kutxi Romero (Marea), col·laboren en aquest àlbum. Per part seva, el videoclip està dirigit per Fran Molina Domínguez.

Trajectòria ‘Ian Vico’
Va ser el 2012 quan Ian Vico treia a la llum el seu primer disc, 'Donde no importa nada'. S'hauria d'esperar dos anys més per poder escoltar el seu segon treball, lejos del mar. Aquests dos primers àlbums també estan produïts per Joan Berenguer i, juntament amb Kutxi Romero, com en el nou treball que està per sortir, també hi van col·laborar, Andrés Suárez, Mónica Gae, Luter i El Niño de la Hipoteca. El 2016 va treure 'Insight' un disc instrumental, i 'Canciones', tots dos autoproduïts. 'Osa Menor', publicat el 2017, ha estat el darrer disc fins a la data del músic barceloní.

Tots els seus treballs estan disponibles a Spotify, Amazon, Itunes i Youtube.

Pel que fa als seus directes, majoritàriament se'l pot veure per les ciutats de Madrid, Barcelona, ​​Salamana, Burgos, Saragossa, etc. i fins i tot al país veí, Andorra.