INDOMABLE el dissabte 13 de maig 2023 a les 22.30h

L’artista gallec Arturo Rodríguez porta la gira ‘Indomable’ per segon cop a Andorra. On oferirà un concert el proper dissabte 13 de maig a les 22.30h a La FI. En aquest concert, l’artista gallec donarà a conèixer el seu segon àlbum, ‘El eterno telonero’, i alguna de les novetats i sorpreses. Arturo Rodríguez és un apassionat de la gastronomia, la cartografia i de les fites històriques menys conegudes. Vacomençar el seu camí musical al cor del col·legi abans d’agafar el seu primer instrument. Avui és un músic en gira constant i amb experiència tant davant com darrere dels escenaris, havent girat diverses vegades per tot Espanya, així com per Alemanya, Holanda, el Carib, Portugal, Anglaterra, Irlanda o Austràlia. Des del 2016 gira amb ‘Indomable’, la seva proposta més personal i ambiciosa. La seva música combina passatges propers al folklore i

a la música popular amb una tendència rock. Canta en castellà i és comparat amb José González, The New Raemon, Àngel Stanich, Enrie Montefusco, Xoel López o lvan Ferreiro, amb qui ha pogut compartir escenari. En el seu segon àlbum apareixen nous arranjaments i sonoritats «escapant darrere els límits del que és quotidià, sense atendre cap condició, i creient en la imperfecció i en l’actitud com la bellesa mateixa de les coses», segons ha explicat el mateix artista.