Rebeca Jiménez divendres 26 de maig 2023 a les 22h

Rebeca Jiménez dins la gira primaveral Entrada: 15€ venda a La Fada o per entradium:https://entradium.com/es/events/rebeca-jimenez-andorra-andorra

El viernes 26 de mayo llega a Andorra a la mágica sala La Fada Ignorant mi gira primaveral de presentación del nuevo single “Calaveras y Estrellas” compuesta junto al escritor Benjamín Prado.

Estoy deseando poder compartir en directo este último lanzamiento y algunas de las nuevas canciones inéditas todavía.

Los que ya me conocéis sabéis que cada concierto es diferente, sincero y directísimo al corazón, y a los que nunca hayáis venido todavía, sólo puedo animaros a venir porque estoy segura de que no os vais a arrepentir!

R.

Amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i 4 discos a l’esquena, 3 d’ells amb Warner Music, Rebeca ha col·laborat amb artistes internacionals com Neil Young, John Fogerty o Andrés Calamaro; així com nacionals com Miguel Ríos, Quique González, Coque Malla, Rubén Pozo, Leiva, M Clan i un llarg etcètera d’artistes. Un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins a arribar a les ranxeres i una veu inconfusible. El directe és on es desenvolupa millor i ha pogut mostrar les seves cançons en llocs com Nova York, Xina, Mèxic i tots els racons d’Espanya. “CAL ESCOLTAR EL QUE LA NOIA DE L’ASPERA VEU DE TERCIOPELO HA DE CONTAR-TE. PERQUÈ ET PARLARÀ D’ELLA. PERQUÈ ET PARLARÀ DE TU”