Marta Shanti dissabte 30 de setembre 2023 a les 22h

Marta Shanti, es una cantautora catalana nascuda a Montmeló de tessitura mezzosoprano. Veu punyent, incisiva, i alhora dolça de carícia. Les cançons de Marta Shanti en essència. Veus, guitarres, harmònica, percussió suau i expressió instintiva i preciosa. Amb un format acústic-electrònic, Marta Shanti, acompanyada del guitarrista i compositor Dídac Santisteban, elabora la sonoritat de les cançons a partir d’elements en directe. Entrades a La Fada. Reserves: +376342833

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d’autora, carregades d’ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l’autoproducció, de l’economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.