Bruno Sotos divendres 3 de novembre 2023 a les 22h

Cantautor nascut a Andratx (Mallorca) amb una veu fora del comú. La seva capacitat per emocionar és prodigiosa i la seva facilitat innata per expressar sentiments i la qualitat de les seves composicions fan que tingui grans capacitats per iniciar una llarga i reeixida carrera El 2016 edita el seu primer àlbum, ‘Para respirar’, que ja incloïa col·laboracions d’artistes com Andrés Suárez i Javier Álvarez. Però va ser el seu pas pel programa de TV Got Talent el que va mostrar al gran públic el seu veritable potencial com a artista. La interpretació que va fer de “Hoy duele”, una cançó que va compondre poc després de la mort del seu pare, va deixar sense alè l’audiència i va fer plorar Risto Mejide. Aquesta actuació de TV s’està convertint en un fenomen viral i està batent records a les xarxes socials tant a Espanya com a Llatinoamèrica, amb més de 17 milions de reproduccions a FB a Mèxic i 23,2 milions en dues setmanes a Argentina. Bruno Sotos i “Hoy duele” tenen una capacitat de commoure i provocar emoció que no coneix de fronteres, barreres d’edat o gènere perquè manegen un llenguatge universal

Posteriorment va publicar un ep, ‘Acuarela’, editat per Sony Music en coproducció amb Blau/Discmedi, que inclou una versió més instrumentada i emocional de “Hoy duele” i 3 noves cançons: “Ámame”, “Al volver” i “Acuarela” . Al setembre de 2018 presenta el seu segon lp, ‘A l’ombra de la teva llum’, publicat de la mà de Blau/Discmedi i Warner Chappell, gravat per Antoni Noguera, consta de dotze cançons on estan “Hoy duele”, “Entre niebla i auroras”, “Luz”, o “Semillas del destino”, entre d’altres. Posteriorment arriba ‘Sencídico’, paraula inventada per Bruno que el defineix a la perfecció: senzill i melòdic, amb noves cançons com setze del deu, Cor de plom o Bulímia, El 2023 llança el senzill ‘Cola de Lluvia’ una cançó acústica amb una íntima producció minimalista. Un tema que parla del dia a dia de l’autor, de la nostàlgia que sent quan està de gira lluny de casa i la sensació que sent en tornar.