Rebeca Jiménez dissabte 11 de novembre 2023 a les 22h

En ple llançament del seu nou treball ‘Calaveras y Estrellas’ que està tenint tant èxit, arriba Rebeca Jiménez a Andorra per compartir els primers avenços així com un repàs als seus discos anteriors que van inspirar el nou que ve. Emoció, proximitat, una veu que t’atrapa fort. L’escenari i el directe és on es desenvolupa millor. Si no l’heu vist mai aquesta és una boníssima oportunitat de gaudir d’un concert que no us deixarà indiferent. No t’ho perdis!

Miguel Ríos «Hay pocas chicas con la actitud y el talento rockero de Rebeca Jiménez en la escena española. Lleva varios años haciendo buenas canciones que en alguna ocasión hemos cantado juntos y compartir escenario con ella siempre es excitante»

15 euros entrada anticipada https://entradium.com/es/events/rebeca-jimenez-gira-calaveras-andorra-andorra 20 euros entrada a taquilla . Menors acompanyats