Ferran Exceso dissabte 2 de desembre 2023 a les 22h

Ferran Exceso torna de nou a La Fada amb nous temes.

Entrada anticipada https://entradium.com/events/ferran-exceso-en-andorra-andorra-la-vella

Ferran exceso és la veu de la banda de Rock EXCESO Recentment s’ha incorporat com a cantant amb EL NIÑO DE LA HIPOTECA. El seu espectacle acústic neix arran de l’èxit del canal de YouTube que ja compta amb més de 20.000 subscriptors i de la popularitat de les cançons del seu grup en aquest format més reduït i íntim. En directe Ferran combina perfectament l’energia que desprèn quan interpreta les seves cançons, el control i la potència de la veu i la proximitat amb el públic que n’és un dels valors més importants.

Ferran exceso es la voz de la banda de Rock EXCESO. Recientemente se ha incorporado como cantante con EL NIÑO DE LA HIPOTECA. Su espectáculo acústico nace a raíz del éxito de su canal de YouTube que ya cuenta con más de 20.000 subscriptores y de la popularidad de las canciones de su grupo en este formato más reducido e íntimo. En directo Ferran combina perfectamente la energía que desprende cuando interpreta sus canciones, el control y la potencia de su voz y la proximidad con su público que es uno de sus valores más importantes.