Bruno Sotos dissabte 9 de març 2024 a les 22h

Bruno Sotos torna de nou a La Fada. Entrada anticipada:12€ Venda per ticketandroll.com https://ticketandroll.com/evento/bruno-sotos-en-andorra-la-fada-ignorant/Taquilla:15€

Bruno Sotos estrenarà en directe les noves cançons, les que vol incloure en el seu proper treball discogràfic, el llançament del qual està programat per al 2024. És el cas de ‘El Reflejo’, un tema impregnat de l’entorn mediterrani que envolta el cantant d’Andratx, i que té connexions amb la música mexicana, «em diuen que sona a la línia d’un corrido de Peso Pluma», apunta; Ser, tema gravat amb el cantautor granadí Fran Fernández

Cantautor nascut a Andratx (Mallorca) amb una veu fora del comú. La seva capacitat per emocionar és prodigiosa i la seva facilitat innata per expressar sentiments i la qualitat de les seves composicions fan que tingui grans capacitats per iniciar una llarga i reeixida carrera El 2016 edita el seu primer àlbum, ‘Para respirar’, que ja incloïa col·laboracions d’artistes com Andrés Suárez i Javier Álvarez. Però va ser el seu pas pel programa de TV Got Talent el que va mostrar al gran públic el seu veritable potencial com a artista. La interpretació que va fer de “Hoy duele”, una cançó que va compondre poc després de la mort del seu pare, va deixar sense alè l’audiència i va fer plorar Risto Mejide. Aquesta actuació de TV s’està convertint en un fenomen viral i està batent records a les xarxes socials tant a Espanya com a Llatinoamèrica, amb més de 17 milions de reproduccions a FB a Mèxic i 23,2 milions en dues setmanes a Argentina. Bruno Sotos i “Hoy duele” tenen una capacitat de commoure i provocar emoció que no coneix de fronteres, barreres d’edat o gènere perquè manegen un llenguatge universal

Posteriorment va publicar un ep, ‘Acuarela’, editat per Sony Music en coproducció amb Blau/Discmedi, que inclou una versió més instrumentada i emocional de “Hoy duele” i 3 noves cançons: “Ámame”, “Al volver” i “Acuarela” . Al setembre de 2018 presenta el seu segon lp, ‘A l’ombra de la teva llum’, publicat de la mà de Blau/Discmedi i Warner Chappell, gravat per Antoni Noguera, consta de dotze cançons on estan “Hoy duele”, “Entre niebla i auroras”, “Luz”, o “Semillas del destino”, entre d’altres. Posteriorment arriba ‘Sencídico’, paraula inventada per Bruno que el defineix a la perfecció: senzill i melòdic, amb noves cançons com setze del deu, Cor de plom o Bulímia, El 2023 llança el senzill ‘Cola de Lluvia’ una cançó acústica amb una íntima producció minimalista. Un tema que parla del dia a dia de l’autor, de la nostàlgia que sent quan està de gira lluny de casa i la sensació que sent en tornar.