Itsasgorak divendres 21 de juny a les 22h

Taquilla Inversa/pay after show . Reserves: +376342833

ITSASGORAK, cantautora de Vilanova de Bellpuig, ve a foragitar les marees altescom el seu nom artístic indica. Aquest, és un nom de denominació basca icreació pròpia de l’autora que significa “marees altes”, d’aquí la pretensió de fergemegar les nostres profunditats mitjançant la música, llenguatge universal.Les seves dues trinxeres són la veu i la guitarra, coneguda com “La Roja”. Ambel seu estil de música reivindicativa i de protesta pretén remoure lesconsciències del que ens passa pel cap i ens insta a ser crítics, i així, prendre’nsel privilegi de poder-nos sentir una mica més lliures en aquest món actual. Laseva trajectòria musical va començar a caminar l’any 2017 i ara ressegueix elterritori de les terres de ponent obrint la seva panoràmica a nous escenaris. “Lamúsica em permet extrapolar el que porto a dins i em permeto el luxe de posar-li nom i veu”.Actualment, ha tret el seu primer disc sota el nom de Florir per tornar a marcir,produït per Smart Mix Studio que ve acompanyat de cinc temes íntims ivivencials que parlen sobre els diferents cicles vitals que adopten les plantes alllarg de la vida i com ho fem també les persones.Aquesta cantautora i proposta emergent defensa la creació en català com allengua mare, a més de tenir cançons en castellà i us convida a vibrar una bonaestona amb ella i deixar-vos portar per la música.