27.5.2016 – Patty Lodeiro & The Gaffer’s a les 23h

Patty Lodeiro Patty Lodeiro i The Gaffer's 1 Patty Lodeiro i The Gaffer's Patty Lodeiro Behind The Wire Patty Lodeiro amb banda Patty Lodeiro + the gaffer's 1 Patty Lodeiro + the gaffer's

Patty Lodeiro & The Gaffer’s en concert a La Fada Ignorant

Desprès de quatre anys torna la barcelonina Patty Lodeiro i aquesta vegada ho fa amb la banda The Gaffer’s a La Fada Ignorant

Nascut com a projecte de cantautora a finals de 2011 amb la «demo» Back to Grass, Patty Lodeiro és una mescla de sons, textures i melodies en anglès que pretenen entendre la part més profunda der ser humà.

El seu estil és indie | Pop-rock amb reminiscències del brit-pop i que juga a combinar sons més actuals amb sonoritats més experimentals que parlen del riu, del mar, de la muntanya, del bosc… de l’art de la natura (LANDART). Acualment, Patty LodeIro està presentant el seu primer treball discogràfic amb la seva banda sota el títol de Behind the Wire.