3.6.2016 – Rafa Pons amb la Gira “Guitarra y Coz” a les 23h

rafa pons 3 de junio 2016

rafa pons 3 de junio 2016

Rafa Pons en acústic el divendres 3 de juny a partir de les 23 hores a La Fada Ignorant

Entrada 10€ Aforament Limitat. Venda Anticipada a La Fada Ignorant.

Inicio


www.lafadaignorant.com

Rafa Pons comença la gira “Guitarra i guitza” pensada en format acústic. La gent podrà interactuar prèviament triant el repertori del concert, amb el hashtag #guitarraycoz a Twitter per poder demanar les cançons que el públic desitgi escoltar en qualsevol ciutat.

“Dissimula és fresc, dinàmic i variat, tot i això enganya una mica, per això el títol. És més fosc i dur en els seus textos del que sembla després d’una primera escolta”. A les paraules de Rafa Pons cal afegir les de Kike Babas & Kike Torró “no más de una escucha va a necesitar el oyente para caer rendido ante el disco: sus canciones irradian magnetismo, con unas letras brillantes y los efusivos y contagiosos estribillos de un trovador que apuesta a sentir, a arrancarse la piel, a saber cantarle al corazón, con su juego eterno y laberíntico.”