Pau Alabajos el divendres 26 d’agost a les 23h

Fotografies promo disc: Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo Músiques, 2011)

Pau Alabajos 1 Pau Alabajos 4

Pau Alabajos per primer cop a La Fada Ignorant

Pau Alabajos de Torrent és un dels cantautors de nova generació de València, que gaudeixen de més popularitat actualment.
Des que va presentar el seu primer disc, ‘Futur en venda’ (Cambra Records, 2004), la trajectòria del cantautor de Torrent, Pau Alabajos no ha fet més que anar endavant. Amb nombrosos premis i reconeixements, la seva música ha traspassat fronteres i s’ha pogut sentir en ciutats d’arreu del món. Ara presenta el seu nou disc d’estudi, «L’amor i la ferocitat» (Bureo Músiques, 2016), la seva sisena aventura discogràfica, que marca un abans i un després en la seva carrera. Enregistrat a l’estudi Alex TheGreat de Nashville (Tennessee) amb el productor nordamericà Brad Jones, aquest nou projecte discogràfic suposa un pas endavant en la carrera artística del cantautor de Torrent: en aquest CD Alabajos experimenta amb noves sonoritats, s’electrifiquen les seves composicions, guanyen ritme i contundència i podríem dir que la seva literatura es torna cada vegada més esmolada i visceral. Cançons amb el cor a la gola.