Sergi Blanch el dissabte 27 d’agost a les 23h

Sergi Blanch guapo Sergi Blanch a La Fada Ignorant 1 sergi blanch a la fi sergi blanch a la Fada Ignorant sergi blanch a La Fada sergi blanch 1 Sergi Blanch Sergi Blanch armónica

Sergi Blanch cantant i guitarrista barceloní interpreta temes que van des del folk-pop americà dels anys 70 fins al blues més profund. Una veu que transporta a un viatge per camps de cotó i paisatges desèrtics nord-americans. Acompanyat per la seva harmònica nua cançons d’un viatge propi. Vindrà amb noves cançons pròpies en català.

https://www.google.es/maps/place/La+Fada+Ignorant+(La+FI)/

Sergi Blanch és músic professional, compositor i instrumentista. Des de 1990 passa per diferents formacions de blues, pop, jazz … acompanyant a bandes i cantants, i enregistrant en estudi. També destaca el seu treball com a professor en escoles de música