Virginia Maestro en el Cicle «Diciembre es Ella» divendres 9 de desembre a les 23h

virginia-maestro-ciclo-diciembre-es-ella

Virginia Maestro en «Diciembre es Ella» a La Fada Ignorant

10_porta  http://www.eventosyentradas.com/evento/virginia-maestro-en-andorra-ciclo-diciembre-es-ella.html

Virginia Maestro presenta el seu nou àlbum ‘Blue bird’ en un format íntim al costat de la seva guitarra. No et perdis l’oportunitat d’escoltar les cançons del seu últim treball tal com la cantautora les va crear al saló de casa seva..

Virginia Maestro de Linares, Jaén, coneguda des de la seva etapa com a concursant de la sisena edició d’Operación triunfo, el seu estil particular i timbre vocal li va atreure a un ampli i creixent suport del públic.

Els seus primers èxits de vendes van arribar mentre estava dins d’Operación Triunfo. Tot i ser la concursant més nominada pel jurat, va ser en dues ocasions la favorita del públic. La seva versió del tema «Creep» de Radiohead va arribar al número 1 d’iTunes. Els temes «My baby just cares for me» i «Moonlight Shadow» també van aconseguir el primer lloc en aquesta llista. Altres cinc dels temes gravats per ella ( «Lovefool», «Como hablar», «isla de Palma», «I love to love» i «I’ll stand by you») van arribar als llocs 2, 19, 22, 30 , i 56, respectivament. Va fer altres versions de «Smile», «Love me like a man», «Ben», «Old town» i «Down town». El 22 de juliol de 2008 es va proclamar guanyadora del concurs amb el 55% dels vots, aconseguint així un contracte discogràfic amb Sony BMG.

L’1 de desembre de 2014, Virginia confirma a través del seu canal de YouTube que deixa Sony Music, la seva discogràfica durant 6 anys, després de desacords en la direcció artística del següent àlbum de la cantant. Setmanes més tard Virginia anuncia el seu nou treball, que porta per nom Blue Bird, i inicia al seu torn un projecte de micromecenatge per al finançament del mateix. El 16 d’octubre surt a la venda l’àlbum sota el nom de Virgínia Mestre, deixant enrere el pseudònim de Virginia Labuat que l’ha acompanyat des del seu segon disc.