OSCÁRBOLES divendres 17 de febrer a les 23h

Oscárboles filosofiaoscárboles en concertOscárboles

OSCÁRBOLES
Entrada 6€
És un cantautor tarragoní compromès alhora que divertit, expressiu i molt dinàmic amb lletres desenfadas i atrevides que son el resultat de cançons com El Professor, La velocidad, o A Marte En Vida.

Oscárboles és un d’aquests rars prodigis que la Mare Terra ha parit de raïms a peres per lluir-se una mica més del compte i així seguir espantant al més pintat. Oscárboles és un brau salvatge sobre l’escenari i alhora pura tendresa que t’envesteix versos sense avisar. Qui ho escolta, refusa tot dubte sobre l’existència d’éssers que estan més enllà del bé i del mal, aquests que veuen la vida d’una manera que ni tu ni jo -ni Borges- imaginàvem que pogués donar-se. Divertit, enginyós, desmesurat, irreverent, surrealista, sorprenent, però tot acabat en íssim, el creador de l’oscarbolianismo és, en una paraula, genial. Un veritable terratrèmol neuronal que et deixarà bocabadat i del que només podràs sortir viu recorrent a aquest conegut recurs anomenat aplaudiment amb el que els mortals solem baixar-nos del núvol a la qual els músics ens fan aixecar amb el seu art.

Oscárboles, orgulloso de ser cantautor