CIFU dissabte 18 de febrer a les 23h

CIFU cifu 1

CIFU en concert a La Fada Ignorant
Entrada Lliure/ Taquilla Inversa/ Pay After Show

Cifu és el nom artístic de Sergio Cifuentes Sánchez. Músic valencià de rock urbà amb tocs flamencs que interpretarà per primer cop a Andorra peces del seu últim disc La otra acera de la luna. El ‘Cifu’combina el flamenc amb la cançó d’autor. Des que el 2008 abandonés la seva trajectòria com a músic de banda i publiqués la seva primera maqueta en solitari, Kevaraf Bouti, ha actuat en nombrosos escenaris, convertint-se en artista habitual dins del circuit acústic de la ciutat de València. Aquest cantautor s’ha revelat com una de les propostes més fermes i interessants de l’escena musical actual. Situat a mig camí d’enlloc, la seva música s’enfoca a la cançó d’autor més emocionant, lliure i imaginativa i connecta pel camí amb la millor tradició de la poesia urbana que habita al rock i a la rumba.